Tämä on virtuaalihevonen   |   This is a sim-game horse
VH15-031-1135

Jackpot Snilli


EV-II, ★★★

"Jakke"
suomalainen puoliverinen, ori
väriltään ruunikonkimo, säkäkorkeus 169cm
syntynyt 03.11.2015, nyt 15-vuotias
kasvattanut Snilli , omistaa Meeri N. VRL-02160
ko helppo A, re 160cm


"Jaken selässä tuntee lentävänsä, sillä ori ylittää esteet vaivattomasti aina 160cm rataan asti. Kotona kiltti ja rauhallinen, mutta vieraissa paikoissa terävöityy. Orilla on vain muutama vakioratsastaja ja luottohoitaja, sillä ei pidä vaihtuvista ihmisistä."

Sukutaulu ja jälkeläiset

Isälinja: Jack Daniels F - Ernesto Guevara Lime - Mr. Ex
Emälinja: Zellektra LAC - Zafari Woods - Zirkoni

i. Jack Daniels F
trak - mrn, 168cm
ERJ-I, KTK-II
ii. Ernesto Guevara Lime
trak - rn, 170cm
ERJ-I, YLA2
iii. Mr. Ex
iie. Chimera II
ie. Jarina F
trak - m, 164cm
ERJ-I, YLA2
iei. Simply Sensational
iee. Jaylyn D
e. Zellektra LAC
FWB - mkm, 162cm
ERJ-I
ei. Greger 'If
SWB - km, 165cm
ERJ-I, YLA2
eii. Heroism L
eie. Glesnar Alicia
ee. Zafari Woods
holst - mkm, 166cm
ERJ-I, YLA2, KTK-II
eei. Huey
eee. Zirkoni

♥ 01. rp-t. Chloé Snilli, syntynyt 30.06.2018, e. Fame's Chanel

Kilpailukalenteri

Porrastetut Muut
Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 3101.98
Nopeus ja kestävyys: 112.23
Kuuliaisuus ja luonne: 3781.92
Tahti ja irtonaisuus: 62.55
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Kouluratsastuksessa 6883.9 op. (vaikeustaso 11)

30.07.2021 ERJ Power Jump - Grand Prix 160cm - 33/39 (12vp)
04.07.2021 Paris SIM Jumping Week - 4* Grand Prix 160cm - 18/44 (4vp)
03.07.2021 Paris SIM Jumping Week - 3* Grand Prix 160cm - 12/45 (0-16vp)
25.07.2020 ERJ Power Jump - Grand Prix 160cm - 09/39 (0-0vp)
30.06.2018 ERJ Cup Kuuralehdon hevostila - 160cm - 03/60

Päiväkirja ja valmennukset

21.11.2015 Päiväkirjamerkintä

Jackpotin kanssa käytiin eilen Brentwoodissa hieman ihmettelemässä maailman menoa. Siellä järjestettiin taas estevarsojen laatuarvostelu, ja muistin taas viime tipassa ilmoittaa orin sinne. Jackpot matkusti kisapaikalle ihmeen hyvin, kun ottaa huomioon, että hevosella on ikää mittarissa 2 vuotta ja trailerimatkoja ei ole takana kuin muutama lyhyt. Paikan päällä ori oli ihan täpinöissään, ja sitä sai muutamaan otteeseen komentaa oikein kunnolla. Rakennearvostelussa Jackpot ei malttanut kunnolla seistä paikoillaan, vaan sen huomio oli kiinnittynyt ihan muuhun kuin esittäjäänsä. Sen verran lautakunta sai onneksi arvosteltua, että pisteiksi tuli 7/10 - ei ollenkaan huono! Irtohypytyskujassa ori tiesi heti mitä tehdä, ja se myös näkyi. Esteet eivät olleet mitään kovin korkeita, joten ihan parastaan se ei esittänyt, mutta ei sen niin väliä. Pääasia oli, että se hyppäsi ne hyvin ja ilman pudotuksia, pisteitä 4/5. Liikkeet esitettiin sekä taluttaen että irtona. Taluttaessa ori esitti hieman hätäisiä askellajeja, mutta irtona tilanne oli ihan toinen - liikkeistä löytyi elastisuutta ja hevosen laukkaa kehuttiin. Pisteitä taas yhtä vajaa täydet! Palkintojen jako oli jännittävä hetki niin hevosen kuin meidän taustajoukon puolesta. Kun lautakunnan puheenjohtaja alkoi luettelemaan Jackpotin pisteitä, itsellä nousi perhoset mahaan. "Jackpot Snilli, pisteet: rakenne 7/10, suku 10/10, käytös 2/5, irtohypytys 4/5 ja liikkeet 4/5. Pisteitä yhteensä 25 ja se palkitaan toisella palkinnolla." Kotimatka sujui nopeasti, sillä en olisi ihan heti uskonut Jackpotin saavan noin hyviä pisteitä. Käytöspisteet hieman harmitti, mutta orin hieman energinen ja malttamaton käytös pitkin tilaisuutta ei katsottu kovin hyvällä. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa tulevaisuutta ajatellen, sillä hypätä tämä hevonen ainakin osaa!

28.07.2020 Päiväkirjamerkintä

Neljä hevosta, iso tavaramäärä ja viikonlopun kestävä kisareissu Ahvenanmaalla. Ei välttämättä helppo nakki, mutta sen verran on kokemusta reissaamisesta, että rutiinilla mennään. Päämääränä oli Mandelbacke ja Power Jump 2020, johon olin ilmoittanut neljä hevosta: Zemban, Pertin, Rotan ja Jaken. Hevoset matkustivat hyvin ja olivat tietenkin ihmeissään, kun ne pääsivät jaloittelemaan ystäväni tallille Ahvenanmaan puolella. Jakke alkoi heti isottelemaan muille hevosille, mutta rauhoittui onneksi syömään pienen machoilun päätteeksi.

Lauantaina oli perusradan vuoro, joista parhaimmat pääsivät sunnuntain uusintaan ja siitä eteenpäin Power Jump-arvoluokkaan. Jakke ja sen luottoratsastaja Iida starttasivat perusradalle vasta numerolla 29, joten Iidalla oli ollut hieman aikaa miettiä sopivia teitä. Orista oikein näki, kuinka se on kaivannut isoille radoille takaisin hyppäämään - yleisö sai sen oikein syttymään. Seurasin jännityksellä aidalla ratsukon menoa. Monta estettä oli ylitetty pudotuksitta, vaikka hevosella tuntui pää vievän enemmän kuin jalat. Viimeisenkin esteen puomit pysyivät kannattimillaan, joten Jakke ja Iida pääsivät uusintaan! Kisapaikalla tehdyn pikavilvoituksen jälkeen ori pääsi kunnon pesuun majapaikassa.

Sunnuntaina oli perhosia vatsasssa kaikkien kolmen hevosten puolesta. Jakke ja Iida pääsivät tai joutuivat lähtemään uusintaan heti lähtönumerolla 1. Onneksi Iida on kokenut ratsastaja, joten luotin heidän onnistumiseensa. Rata oli haastavampi, mutta ratsukko ylitti jälleen esteet pudotuksitta. Ihailin vain heidän menoansa, sillä ori näytti edelleen yhtä hienolta kuin aktiivikisauran aikana. Ja heti nollarata! Iida lähti heti lämmittämään seuraavaa ratsuaan Perttiä, joten hoidin itse Jaken jäähdyttämiset. Kävi kuitenkin niin, että Iidan ja Jaken tuplanolla ei ollut päivän ainoa, vaan niitä tuli kahdeksan lisää. Iidan ja Jaken loppusijoitus oli yhdeksäs, uusinnan hitain nollarata. Pienestä oli kiinni kvaalautuminen arvoluokkaan, mutta iloisin mielin silti lähdimme kohti kotia ja uusia mahdollisuuksia.