Tämä on virtuaalihevonen   |   This is a sim-game horse
VH19-029-0026

Liljelunds Gyllene Mirakel


★★

"Mira"
ruotsalainen ratsuponi 50%, tamma
väriltään ruunivoikko, säkäkorkeus 146cm
syntynyt 02.02.2019, nyt 11-vuotias
kasvattanut Liljelunds Rustholl , omistaa Meeri N. VRL-02160
ko helppo B, re 120cm

Sukutaulu ja jälkeläiset

Isälinja: Ashford Reamon
Emälinja: Poinsietta

i. Ashford Reamon
conn - perlino, 147cm
ii. Ashford Ádhamh
conn - perlino
iii. Eoin Ashton
iie. Ashford Niallán
ie. Feidhelm
conn - rnvkk
iei. Ashford Caradog
iee. Flannaith
e. Poinsietta
SWB - mrn, 164cm
ERJ-I, KTK-II, YLA3, KERJ-III
ei. Sabré
SWB - prn, 164cm
eii. Kanon
eie. Yard's Geraldine
ee. Rosebay
SWB - trn, 160cm
eei. Lion's Gunner
eee. Skogsviol

♥ 01. rp-o. Solgaleo Snilli, syntynyt 04.12.2020, i. Rushock Smoochum

Kilpailukalenteri

Porrastetut Muut
Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 1549.89
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 1813.86
Tahti ja irtonaisuus: 0.00
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Esteratsastuksessa 3363.75 op. (vaikeustaso 7)

30.06.2021 Paris SIM Jumping Week - 120cm Pony - 18/27, 6vp

Päiväkirja & valmennukset

02.03.2019 Päiväkirjamerkintä

Niin se aika vaan menee nopeasti, ja sen huomaa varsinkin nuorista hevosista. Tuntuu, että Mirakin tuli vasta muutama päivä sitten vuosikkaana talliin, mutta tänään tamma täyttääkin jo neljä vuotta! Noh paljon tamman kanssa ollaan ehditty tekemäänkin. Ponin kanssa kokeiltiin parivuotiaana irtohypytystä, ja siitä neito tykkäsi ihan älyttömästi - ei tosin yllätä, kun esteponi siitä on tulossa. Ratsukoulutus aloitettiin viime vuonna pienin askelin, ja se toimi hyvin. Mira kulkee nykyään kaikki askellajit ratsastajan kanssa, mutta vielä haetaan kunnon tasapainoa ja lihaksia tietenkin. Nyt olisi tarkoitus jatkaa työskentelyä ratsain ja saada rutiinia siihen. Katsotaan, jos kaikki menee nappiin, niin otettaisiin muutama kavaletti ja pikkueste harjoitteluihin mukaan. Hyvältä kuitenkin vaikuttaa tähän asti, kyllä tammasta vielä esteponi saadaan kisakentille.

30.06.2021 Päiväkirjamerkintä

En muista, koska viimeksi olisimme tallista lähteneet yhtä isolla kokoonpanolla kisoihin, vieläpä ulkomaille. Päämäärämme oli Paris SIM Jumping Week, jossa tapahtuman ensimmäisessä 120cm poniluokassa meitä edusti Sanna sekä Miran että Chloen kanssa. Vaikka Miran viimeisimmästä kisareissusta on kulunut aikaa, matkusti tamma yllättävän rauhallisesti pitkän matkan Suomesta Ranskaan. Poni otti oman jabansa heti kodikseen, kun sen kummallakin puolella oli tuttuja tallikavereita.

Sanna oli kisa-aamuna hieman hermostunut, eikä ihme - nuori ratsastaja oli ensimmäistä kertaa mukana kansainvälisissä kisoissa. Autoin parhaani mukaan laittamaan poneja hälle valmiiksi, eikä siinä Miran kohdalla kauaa mennytkään. Tamma oli nukkunut yön siististi, eikä isolle puunaustuokiolle ollut tarvetta. Poni oli kyllä valppaampi ja täpäkämpi kuin normaalisti, kai sekin aisti suurkisan tunnelman. Käskin Sannan verrytellä Miran huolellsesti ja päästää ponista ylimääräistä energiaa pois - ratsukon meno oli kyllä paikoin varsin vauhdikasta. Sannan ja Miran lähtövuoro oli heti luokan alussa ensimmäisenä suomalaisratsukkona. Ratsukon suoritus lähti hyvin liikkeille, ja poni näytti rennommalta kuin verryttelyssä. Puomit pysyivät pitkään kannattimillaan, kunnes kolmanneksi viimeisellä Miran toinen etujalka osui puomiin ja yksi pudotus tuli. Harmittavasti ratsukon vauhti oli hieman hidas, ja yhden pudotuksen lisäksi virhepisteitä tuli myös enimmäisajan ylityksestä. Lopulliseksi sijoitukseksi tuli 18. sija, mutta olen erittäin tyytyväinen ratsukon suoritukseen - olihan kyseessä ratsukon ensimmäinen debyytti kansainvälisissä estekilpailuissa. Muita sopivia luokkia ei Miralle löytynytkään, joten se saa nauttia kilpailutunnelmasta muiden hevosten seuralaisena loppuviikon.