Snilli Trotters

Tervetuloa!

"We have a dream, we don't give up
We can win, we can win right from the start"

Snilli Trotters on virtuaalinen ravitalli. Ensimmäiset kasvattajanimeämme kantavat varsat ovat syntynneet vuonna 2009 ja siitä lähtien toimintamme on vuosi vuodelta kasvanut - esim. nykyään kasvatteja on jo yli 150 kappaletta. Toimintamme koostuu lähinnä hevosten kilpailuttamisesta, varsojen kasvatuksesta sekä ravien järjestämisestä. Järjestämme yhdessä Miseryn ravitallin kanssa kuukausittain divisioonaravit, jotka koostuvat kahdesta karsinnasta ja finaalista.

Meeri N. VRL-02160 | virtmeerin AT gmail.com

Menestys

Meidät palkittiin Ravigaalassa vuoden 2020 ravivalmentajaksi!

On se vaan hienoa, kun pääsee vuosien saatossa näkemään omien valmennettavien ja kasvattien menestyksen ravikilpailuissa. Erilliselle sivulle on koottu kaikki menestyneet hevosemme.

Menestyshevoset

Divisioonaravit

Joka kuukausi juostaan suuret divisioonaravit, joissa on muhkeat rahapalkinnot!

Järjestämme joka kuukauden lopussa kaksipäiväiset divisioonaravit, joista toisena päivänä juostaan karsinnat ja toisena finaalit. Lähtöjä on tarjolla monen aikaisille hevosille, ja rahapalkinnot ovat suuret!

Divisioonaravit

Kasvatus

Meillä on vuosien saatossa syntynyt yhteensä yli 300 juoksijavarsaa!

Tallillamme syntyy vuosittain yli 20 varsaa, joista noin puolet on lämminverisiä ja puolet kylmäverisiä. Kaikki yli 3-vuotiaat hevosemme ovat käytössä jalostukseen myös ulkopuolisille hevosille.

Kaikki kasvattimme