Tämä on virtuaalihevonen   |   This is a sim-game horse
VH17-017-0404

Huvin Cherry Berry


KTK-III, ★★

"Cherri"
shetlanninponi, tamma
väriltään ruunikko, säkäkorkeus 105cm
syntynyt 29.08.2017, nyt 13-vuotias
kasvattanut Huvitus , omistaa Meeri N. VRL-02160
vaativa valjakkoajo


"Ihan kuin olisi saanut oman kasvatin Berryn takaisin kotiin, kun Cherrin kanssa touhuaa. Kaikinpuolin helppo poni, joka vielä pärjää valjakkoajossa todella hyvin. Tyttärestä polvi paranee."

Sukutaulu

Isälinja: Sokerikuun Twilight Drake - Iairos
Emälinja: Snilli Berry - Sonetin Belinda - Fantome's Belle - Ballerina

i. Sokerikuun Twilight Drake
trn, 100cm
KTK-III
ii. Ch Iairos
prn, 98cm
VVJ-I, KTK-II
iii. Ibris
iie. VIR MVA Ch Mäntysuon Aurora
ie. Twilight Dance Dei
rt, 100cm
iei. VIR MVA Ch Cecam Road Trippin'
iee. VIR MVA Ch Eventil
e. Ch Snilli Berry
m, 97cm
SHLA-I, VVJ-I, KTK-II
ei. Marquis v. Moons
rn, 99cm
KTK-III
eii. Ch Pow Wow Twitch
eie. Micha v. Moons
ee. Sonetin Belinda
vkkkrj, 86cm
VVJ-II, KTK-III
eei. VIR MVA Ch Memphis vom Liliebloom
eee. Fantome's Belle

Kilpailukalenteri

Porrastetut Muut
Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 2.75
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 1776.54
Tahti ja irtonaisuus: 57.94
Tarkkuus ja ketteryys: 2061.63

Valjakkoajossa 3838.17 op. (vaikeustaso 8)

31.05.2020 VVJ Cup Wyat Shetlands - vaativa yhdistetty - 02/38
14.01.2020 Susiraja - irtoSERT
28.08.2018 VVJ Lorun Suomenhevoset - Keilakunkku 2018 (syksy), vaativa koulukoe - 07/77
31.07.2018 VVJ Cup Wyat Shetlands - vaativa yhdistetty - 07/101
01.12.2017 Maybeck Stud - irtoSERT

Päiväkirja ja valmennukset

Päiväkirjamerkintä - 1-vuotias

Tänään saapui kauan odotettu nuori shetlanninponitamma, josta minun olisi tarkoitus kouluttaa ja treenata menestyvä valjakkoponi. Meeri oli antanut hieman tietoja ponista etukäteen, ja mitäs tuttuja poneja sukutaulusta löytyikään! Tämän pienen projektiponini emä on meidän kasvatti, joka muutti aikuisena Huvitukseen. En malttanut odottaa trailerin lastaussilman laskeutumista, ja siellähän oli pieni ruunikko shetlanninponitamma odottamassa ulospääsyä. Meeri talutti ponin trailerista alas ja antoi riimunnarun minulle - tästä lähtien olen vastuussa tämän hurmaavan ponivarsan kouluttamisesta ja hoitamisesta. Ei se mikään ponilauman kaunein varsa ollut, hieman takakorkea ja karvanlähtöaika, mutta eiköhän siitä kasva ihan näyttelykelpoinen poni. Talutin Cherriksi nimeämäni tamman sille merkittyyn karsinaan, jonka olin puunannut sitä varten jo eilen. Tavoitteet on ainakin meillä korkealla, mutta sitä varten ollaan valmiita tekemään töitä.
- Sanni, tallityöntekijä

Päiväkirjamerkintä - 2-vuotias

Talutus, check. Jalkojen nosto, check. Käytävällä kaksin puolin kiinni, check. Tai no ehkä hieman voisi vielä harjoitella yksin käytävällä seisomista, sillä tällä hetkellä yksin jäädessään Cherri kuopii ja yrittää saada huomiota kaikilla tavoin. Muuten tamman kanssa on mennyt hyvin, ja se on osoittautunut varsin huomiokipeäksi ja touhukkaaksi poniksi. Cherri asuu tällä hetkellä meidän raviponitallilla alle parin kilometrin päässä täältä pihatossa muiden nuorten ponien kanssa, ja olen käynyt sitä siellä hoitamassa ja paijaamassa. Seuraavaksi olisi tarkoitus opettaa poni ajolle, joten pitää ryhtyä kaivamaan varustehuoneesta sopivia siloja ohjasajoa varten. Uskon, että se sujuu aika helposti, sillä tamma on sisäistänyt aiemmin opitut asiat yllättävän nopeasti.
- Sanni, tallityöntekijä

Päiväkirjamerkintä - 3-vuotias

Cherri muutti raviponitallilta takaisin tänne "ratsutallille" jokin aika sitten. Tamma on kasvanut jo isoksi tytöksi, ja muodonmuutos on melkoinen, kun katsoo miltä se näytti silloin 1-vuotiaana. Korkeutta sillä on tällä hetkellä hitusen reipas metri, mutta eiköhän se vielä siitä kasva. Massaa ja lihaksia se ainakin on saanut ajo-opetuksen aikana! Cherriltä sujui tuo ajo-opetus aika kivuttomasti, ja nyt se vetää kärryjä innokkaasti kuin vanha tekijä. Hiljalleen aletaan kasvattamaan kuntoa ajolenkkien avulla, mutta nyt se saa viettää pienen loman ja tutustua uusiin kavereihin. Hetken aikaa sai miettiä, että kuka mahtaisi sopia Cherrin tarhakaveriksi. Meerin kanssa tultiin siihen tulokseen, että tallin toinen uusi tulokas Dani-niminen shettistamma voisi olla kokeilemisen arvoinen. Yllättävän hyvin tammakaksikko on tullut toimeen, toivottavasti ystävyys ei alkaisi heti rakoilla.
- Sanni, tallityöntekijä

Päiväkirjamerkintä - 5-vuotias

Olen niin ylpeä tammasta! Cherrin ajo-opetus meni todella helposti, ja se oppikin nopeasti kaikki ohjastajan käskyt. Kuntoa ollaan kasvatettu erilaisilla ajolenkeillä jo jonkin aikaa niin yksin, valjakko- kuin raviponien kanssa. Heti huomasi raviporukan kanssa ajaessa, ettei Cherri meinannut pysyä muiden ponien matkassa mukana, kun ikätoverit menivät paikoin niin lujaa. Olen yrittänyt tehdä ponin kanssa myös kaikkea muutakin kuin pelkästään ajoa, joten tutustuimme yhdessä Meerin opastuksella näyttelymaailman saloihin. Onneksi Cherrin kanssa on kiva opetella uutta, kun se on niin rauhallinen ja yhteistyöhaluinen poni - ainakin rakennearvostelua harjoitellessa se jaksoi seistä paikoillaan vaikka kuinka kauan. Pääsimme tositoimiin pari viikkoa sitten Maybeck Studissa, kun Cherri ilmoitettiin sinne yhteen shettistammojen luokkaan. Itse en kuitenkaan uskaltanut tammaa siellä esittää, vaan siihen hommaan palkattiin ammattiesittäjä. Onneksi näin tehtiin, sillä hän sai tamman parhaat puolet sen verran hyvin esiin, että Cherri sijoittui kolmanneksi! Tästä innostuneena poni ilmoitettiin myös ponikantakirjaan, mutta siihen osallistumista ja tuloksia pitää vielä hetki odottaa.
- Sanni, tallityöntekijä